Pagina toevoegen

U kunt een eigen pagina aanmaken die u kunt tonen op uw microsite. In het menu bij Content > Paginas kunt u een bestaande pagina aanpassen of een nieuwe pagina aanmaken door rechtsonder op ‘nieuw’ te klikken. 

Overzichtspagina van de pagina's
Overzichtspagina van de pagina's

Er opent zich een nieuwe scherm waar de gegevens van de pagina ingevuld kunnen worden. In het grote tekstvlak kunt u de inhoud van de pagina (de tekst, afbeeldingen en media) opnemen. Wanneer alle gegevens juist zijn ingevuld kan er op 'opslaan’ worden geklikt.

Invoeren gegevens van een pagina
Invoeren gegevens van een pagina

Pagina toevoegen aan microsite

De aangemaakte pagina kunt u vervolgens koppelen aan de microsite. Dit kan door in het menu via Content > Microsite de juiste microsite te selecteren. In het nieuwe scherm kunt u kiezen voor de ‘menuoptie toevoegen’ knop die aan de rechterkant van de pagina staat. 

De menuoptie toevoegen knop
De menuoptie toevoegen knop

Er opent zich een nieuwe scherm waarin u de gegevens van de nieuwe menuoptie, in dit geval de nieuwe pagina, kunt invullen. Als u klikt op de witte balk achter ‘verwijzing naar’ opent zich een pop-upscherm. In dit scherm kunt u een aantal opties kiezen waaronder ‘een losse pagina’.  Als u deze aanvinkt krijgt u de beschikbare pagina’s te zien. Door de juiste pagina te selecteren zal deze worden toegevoegd aan de microsite.

Een losse pagina toevoegen
Een losse pagina toevoegen

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm