Voorraden

Voorraden kunnen gebruikt worden om bij te houden hoeveel producten er zijn besteld en hoeveel er nog besteld kunnen worden. Dit kunnen verkoopartikelen (zoals T-shirts of koffiebekers) of promotionele producten (zoals stickers of speldjes) zijn. 

Voorraden kunnen gekoppeld worden aan een keuze. Dit kan gedaan worden door in het formulier inrichten scherm een keuze te selecteren.

Klikken op keuze
Klikken op keuze

Er opent zich dan een nieuw scherm. In het nieuwe scherm kan er onder het tabblad ‘producten en voorraden’ de keuzes gekoppeld worden aan een voorraad. In dit voorbeeld is het product 'sticker' gebruikt. Als een specifieke keuze 1 sticker kost, dan moet er achter ‘mutatie’ -1 worden geplaatst. Elk willekeurig getal kan hier uiteraard ingevuld worden, afhankelijk van hoeveel stickers de keuze moet kosten.  

Keuze koppelen aan voorraad
Keuze koppelen aan voorraad

Wanneer de keuze door een deelnemer wordt gemaakt, zal het negatieve getal die bij mutatie staat van de totale voorraad worden afgehaald. Wanneer de voorraad op is zal Mojo Congresregistratie aangeven dat deze keuze niet meer mogelijk is.

Keuze niet mogelijk
Keuze niet mogelijk

Eventueel kan er een nieuwe voorraad toegevoegd worden zodat deze keuze weer gemaakt kan worden. De totale voorraad en de actuele voorraad kan ingezien worden door bij het voorraadbeheer (bij Evenementen > Evenementen) op het groene icoontje achter het product te klikken.

Voorraadbeheer
Voorraadbeheer

In het nieuwe scherm kun je de actuele status van de voorraden inzien.

Actuele voorraad
Actuele voorraad

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm