Bewijs van deelname

Mojo Congresregistratie houdt precies bij wie wanneer is ingecheckt en uitgecheckt. Op basis van de aanwezigheidsduur en de ingestelde minimale aanwezigheidsduur wordt bepaald of een deelnemer is geaccrediteerd. Als deelnemers een bewijs van deelname willen ontvangen kan dit afgedrukt of gemaild worden. Via het hoofdmenu Inschrijvingen > Bewijzen van deelname komt u op de overzichtspagina van de bewijzen van deelname terecht. Op de overzichtspagina kunt u voor een individueel persoon een bewijs afdrukken of mailen, maar dit kan ook voor alle deelnemers tegelijk of voor geselecteerde deelnemers. Door te klikken op “bewijzen afdrukken” of “bewijzen mailen” kunt u de bewijzen verzorgen voor de deelnemers. 

Bewijs van deelname overzichtspagina
Bewijs van deelname overzichtspagina

Bewijs-van-deelname-template

Het bewijs van deelname die u naar de deelnemers stuurt kunt u zelf aanpassen naar een gewenst format. Wanneer u gaat naar Configuratiescherm > Bewijs-van-deelname-template vindt u een overzicht met de bestaande templates. Als u één van deze wilt wijzigen kunt u op de desbetreffende template klikken (pijl 1). Als u een nieuwe wilt maken klikt u op “nieuw” (pijl 2). 

Bewijs van deelname templates overzichspagina
Bewijs van deelname templates overzichspagina

U kunt in het nieuwe scherm het template opstellen. In het tekstvak linksonder kunt u de tekst aangeven zoals die op het bewijs moet komen te staan (pijl 1). Als u afbeeldingen wilt toevoegen aan het bewijs kan dit door deze te uploaden (pijl 2). 

Bewijs van deelname template instellen
Bewijs van deelname template instellen

Voorbeeld van bewijs van deelname
Voorbeeld van bewijs van deelname

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm