Opdrachtgeveromgeving

De opdrachtgeveromgeving vindt u wanneer u in het menu naar Configuratiescherm gaat.

Opdrachtgeveromgeving
Opdrachtgeveromgeving

In een nieuw scherm ziet u alle opdrachtgevers en de contactpersonen daarvan (pijl 1). De opdrachtgeveromgeving is voor een opdrachtgever bereikbaar via een speciale link (pijl 2). Deze kunt u aan de opdrachtgever geven. De contactpersonen kunnen bepaalde onderdelen van het evenement inzien en aanpassen. Wat een opdrachtgever precies kan doen kunt u zelf instellen. Wanneer u een nieuw contactpersoon wilt aanmaken klikt u op “nieuw”.

Overzichtspagina van alle opdrachtgevers
Overzichtspagina van alle opdrachtgevers

Contactpersoon aanmaken of wijzigen

Als u een nieuw contactpersoon wilt toevoegen klikt u op nieuw. Wanneer u een bestaande contactpersoon wilt wijzigen klikt u op een van de namen in de lijst. In een nieuw scherm krijgt u dan de mogelijkheid gegevens in te vullen of te wijzigen. U kunt onderin aangeven voor welke onderdelen toegang verstrekt wordt (pijl 1).

Let op: de opdrachtgever kan pas inloggen in de opdrachtomgeving wanneer het vakje bij “actief” is aangevinkt (pijl 2).

Als alles goed in ingevuld kan er op opslaan geklikt worden. 

Opdrachtgever toevoegen
Opdrachtgever toevoegen

Single Sign-On voor opdrachtgevers

In sommige gevallen heeft de opdrachtgever ook personeelinloggegevens. Deze kunnen gekoppeld worden aan de inloggegevens van Mojo Congresregistratie via de Single Sign-on functie (voor meer informatie zie Single Sign-on). Als u een opdrachtgever toevoegt, kunt u de Single Sign-On User ID (SSO-UID) van de opdrachtgever invoeren. Door vervolgens op opslaan te klikken wordt de Single Sign-On User ID geactiveerd. Via http://[klantnaam].congrezzo.nl/opdrachtgever kan er vervolgens worden ingelogd met zowel de normale inloggegevens als de eigen personeelsinloggegevens. 

Opdrachtgever SSO-UID
Opdrachtgever SSO-UID

SSO inlogscherm
SSO inlogscherm

 

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm