Reviewers

De abstracts die binnenkomen kunt u laten reviewen. Met de beoordeling kan besloten worden wordt besloten of de lezing gegeven wordt op het evenement. U kunt reviewers toewijzen aan (een deel van de) abstracts. Onder het menu Abstracthandling > Reviewers vindt u de bestaande reviewers terug. Door te klikken op een van de bestaande reviewers ziet u de bijbehorende gegevens (pijl 1). Als u een nieuwe reviewer wilt toevoegen kunt u op “nieuw” klikken (pijl 2). In een nieuw venster kunt u dan de gegevens van de nieuwe reviewer invullen.  

Let op: vergeet niet het vinkje achter “actief” aan te kruisen als u een nieuwe reviewer aanmaak.

Reviewers overzichtspagina
Reviewers overzichtspagina

Reviewer invoeren of aanpassen
Reviewer invoeren of aanpassen

Toewijzen van items

U heeft de mogelijkheid om een reviewer bepaalde abstracts te laten beoordelen. Dit kan door de juiste reviewer aan te klikken en vervolgens naar het tabblad “toegewezen items” te gaan. De abstracts kunt u toewijzen aan een reviewer door het vakje aan te vinken (pijl 1). De reviewer kan dan alleen de toegewezen items inzien en beoordelen. U kunt er ook voor kiezen om de reviewer alle abstracts te laten beoordelen die behoren tot een bepaald onderzoeksgebied (pijl 2).  

Reviewer - toewijzen items
Reviewer - toewijzen items

De reviewersomgeving

Als een reviewer is aangemaakt kan deze inloggen via een speciale link: http://[klantnaam].congrezzo.nl/reviewing/. Als een reviewer is ingelogd kan deze alleen de nog te beoordelen items en de al reeds beoordeelde items inzien, beoordelen en wijzigen. Bovenin staan daarom ook maar twee menuopties (pijl 1). Op de eerste pagina ziet een reviewer gelijk welke abstracts nog beoordeeld dienen te worden (pijl 2). Door op een van de abstracts te klikken opent zich een nieuw scherm waar de informatie van de abstract zichtbaar is. 

Reviewer omgeving - nog te beoordelen
Reviewer omgeving - nog te beoordelen

 

Beoordelingen

Als de te beoordelen abstract is geopend kan de reviewer de abstract lezen (pijl 1). Vervolgens kan deze beoordeeld worden door bepaalde criteria een cijfer te geven. Deze criteria vindt de reviewer rechtsboven in beeld (pijl 2). Er kan een score van 1 tot 10 gegeven worden aan de verschillende criteria en bij de final judgement kan er aangegeven worden of de abstract meegenomen moet worden in het programma. Deze criteria kunt u zelf instellen (zie Beoordelingscriteria instellen).

Beoordeling van een abstract
Beoordeling van een abstract

Wanneer een reviewer de abstract heeft beoordeeld, dan kan de beoordeling teruggevonden worden onder het menu Beoordeelde items. Als de beoordeling nog gewijzigd moet worden kan dat door op de juiste abstract te klikken en de gegevens te wijzigen. 

Beoordeelde items
Beoordeelde items

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm