Herinneringen

In het menu bij Facturen > Te herinneren krijgt u gelijk een overzicht te zien van alle deelnemers die een herinnering zouden moeten krijgen. Dit wil zeggen, hiervoor is de betaaltermijn verlopen maar nog geen betaling ontvangen.  Door onderin op “herinneringen voor deze factuur genereren” kunt u in het volgende scherm voor de geselecteerde deelnemers een herinnering aanmaken. 

Overzicht van facturen die op 'te herinneren' staan
Overzicht van facturen die op 'te herinneren' staan

Herinneringen genereren
Herinneringen genereren

Al herinnerd

Onder het menu Facturen > Herinneringen vindt u alle deelnemers die al een herinnering hebben gekregen. De deelnemers die een herinnering hebben gekregen, nog niet hebben betaald maar wel binnen de betaaltermijn vallen staan in het zwart genoteerd (pijl 1). Deelnemers die een herinnering hebben gekregen, maar nog niet hebben betaald terwijl de betaaldatum is verstreken staan in het rood aangegeven (pijl 2). U kunt deze deelnemers een herinnering sturen als u dat wenst door rechtsonder te klikken op “herinnering mailen” (pijl 3). In een volgend scherm kunt u dan de geselecteerde deelnemers mailen.

Overzicht van alle verstuurde herinneringen
Overzicht van alle verstuurde herinneringen

Herinneringen versturen
Herinneringen versturen

Herinneringsmail

De herinneringsmail die verstuurd wordt kunt u zelf aanpassen. Dit kan door in het menu naar Evenement > Formulier > E-mailberichten te gaan. Als u klikt op “begeleidende e-mail factuur” wordt er rechts in beeld een tekstverwerker geopend waar u de tekst kan aanpassen. 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm