Rapportages

In Mojo Congresregistratie kunt u rapportages opvragen van uw evenement. Door naar Evenement > Excel Rapportage te gaan kunt u de gewenste gegevens exporteren. U kunt aangeven welke specificaties u terug wilt zien in de rapportage. Wanneer u de juiste specificaties heeft aangegeven kunt u onderin op exporteren klikken. 

Evenement exporteren naar Excel
Evenement exporteren naar Excel

Wanneer u de gegevens heeft geëxporteerd kunt u dit openen in Excel. Onderin de tabbladen staan de verschillende formulieren. Het eerste tabblad is een samenvatting van het evenement. Per tabblad kunt u de gegevens van een formulier inzien. 

Excel rapportage
Excel rapportage

U kunt ook een specifieke rapportage uitdraaien van de gemaakte keuzes van deelnemers en de opbrengsten daarvan. U komt hier door in het menu naar Evenementen > Evenementen te gaan en vervolgens het juiste evenement aan te klikken. Onder het tabblad "Rapportage" vindt u de knop "Toon alle door deelnemers gemaakte keuzes en opbrengsten". Als u hier op klikt komt u in een nieuw venster. 

Rapportage - gemaakte keuzes en opbrengsten
Rapportage - gemaakte keuzes en opbrengsten

In het nieuwe scherm ziet u een overzicht van alle keuzes die op het formulier gemaakt konden worden en daarachter het aantal deelnemers en de opbrengsten van de keuze. 

overzicht gemaakte keuzes en opbrengsten
overzicht gemaakte keuzes en opbrengsten

 

Wanneer u een rapportage wilt van de transactiekosten kunt u klikken op "Rapportage van de in rekening gebrachte betaalkosten".  

rapportage van betaalkosten
rapportage van betaalkosten

Op een nieuwe pagina kunt u dan per evenement inzien wat de transactiekosten zijn. U ziet een overzicht van de betaalmethoden die zijn gebruikt, hoevaak dit gebruikt is en of er gecrediteerd is. 

Overzicht transactiekosten
Overzicht transactiekosten

 

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm