Deelnemerslijst

Op de microsite heeft u de mogelijkheid om deelnemerslijsten, sprekers of sponsors te tonen. Dit kunt u doen door menuopties toe te voegen aan uw microsite (zie promotionele website). Wanneer u de microsite opent en kiest voor “menuoptie toevoegen” kunt u de gewenste optie aanklikken. 

Menuopties kiezen
Menuopties kiezen

Deelnemers laten kiezen of ze op een publieke lijst willen

U kunt deelnemers zelf de mogelijkheid geven om te kiezen of zij op de publieke deelnemerslijst willen. Dit kan ingesteld worden bij het inrichten van het formulier (zie inrichten van het formulier). Wanneer u een optie wilt toevoegen, kunt u kiezen voor de optie “persoonsgegevens”. 

Persoonsgegevens-optie gebruiken
Persoonsgegevens-optie gebruiken

Wanneer u hier voor kiest komt u in een volgend scherm waarin u onderin verschillende persoonsgegevens kunt invullen. Voeg in één van de velden de optie “verborgen op publieke deelnemerslijst” toe. 

verborgen op publieke deelnemerslijst aanklikken
verborgen op publieke deelnemerslijst aanklikken

Als u dit heeft gedaan kunt u op opslaan klikken en wordt de vraag meegenomen in het aanmeldformulier. Wanneer mensen het vakje aanvinken, komen zij niet op de publieke deelnemerslijst op de microsite en mobiele site te staan. 

Voorbeeld van aanvinken deelnemerslijst op het aanmeldformulier
Voorbeeld van aanvinken deelnemerslijst op het aanmeldformulier

 

Sprekers en sponsors

Voor een lijst met sprekers en sponsoren kunt u naar de menuoptie Relaties gaan. U vindt hier alle sprekers en sponsors terug die ingevoerd zijn. U kunt sprekers of sponsors toevoegen door in het menu Relaties > Sprekers of bij Relaties > Sponsors te klikken op “nieuw”. De sprekers of sponsors die in deze lijst vermeld staan komen, als u dit heeft aangegeven, op de microsite te staan.

Overzicht van sprekers of sponsors
Overzicht van sprekers of sponsors

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm