Promotionele website

U heeft de mogelijkheid een microsite aan te maken waar deelnemers naartoe doorverwezen kunnen worden wanneer zij zich willen aanmelden voor uw evenement. U kunt uw microsite(s) inzien door naar het menu Content > Microsites te gaan. U ziet hier de microsites die zijn ingesteld voor een evenement. Door hier op te klikken krijgt u de gegevens van de bestaande microsite te zien (pijl 1). Wanneer u op “nieuw” klikt kunt u een nieuwe microsite aanmaken (pijl 2). 

Overzichtspagina van de microsites
Overzichtspagina van de microsites

Nieuwe website aanmaken

Wanneer u op “nieuw” heeft geklikt komt u in een nieuw scherm waarin u de gegevens van de website kunt invullen. Als u de eerste gegevens invult krijgt u een link naar de microsite. 

Invullen van de gegevens van de microsite
Invullen van de gegevens van de microsite

Menuopties toevoegen

Op de website kunt u ook menuopties toevoegen. Dit kan bijvoorbeeld de link naar het aanmeldformulier zijn, de link naar een lijst met deelnemers of een link naar het overzicht van het programma. U kunt zelf bepalen hoeveel opties u toevoegt. U kunt deze opties toevoegen door te klikken op “menuoptie toevoegen”. Er opent zich dan een nieuw venster. 

Microsite aanpassen - menuopties
Microsite aanpassen - menuopties

In het nieuwe venster moet u een titel geven aan de optie die u toevoegt (pijl 1).

Let op: deze titel zal ook op de website komen te staan.

Als u vervolgens in het balkje bij “verwijzing naar” klikt opent zich een pop-up scherm waar u kan kiezen uit de verschillende menuopties (pijl 2).

Menuopties invoeren
Menuopties invoeren

Lay-out microsite instellen

Als u de lay-out van uw microsite wilt instellen kan dit door bovenin op “lay-out” te klikken. U kunt hier achtergrondafbeeldingen instellen, aangeven of het menu verticaal of horizontaal moet staan en de kleuren van de verschillende tekstvlakken, koppen en het menu instellen. De kleuren kunt u wijzigen door achter het gewenste onderdeel op de kleur te klikken. U krijgt dan een palet te zien waarin u de gewenste kleur kan wijzigen (pijl 2). Linksboven ziet u een voorbeeld van hoe de wijzigingen er uit komen te zien (pijl 1). 

Lay-out microsite
Lay-out microsite

Twitter toevoegen aan microsite

U kunt er voor kiezen om twitter berichten op uw microsite te plaatsen. Dit kan van een specifieke gebruiker zijn, maar het kan ook over een specifiek onderwerp gaan (hashtag). Zo kunt u bijvoorbeeld de hashtag van uw evenement kiezen. Als u dit activeert verschijnt het twitter-blok onder de menu-afbeelding. Als u dit wilt invoeren zult u eerst een widget aan te maken via uw eigen Twitter-account. Wanneer u die heeft moet u de verkregen code in het tekstvak invullen. 

Twitter widget instellen
Twitter widget instellen

Extra headers toevoegen

Met een extra header kunt u extra content toevoegen die niet standaard in Mojo Congresregistratie zit. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een bepaald filmpje wat u standaard wilt laten afspelen op de microsite of misschien wilt u met Google-analytics gegevens bijhouden van de website. U kunt dan in het tekstvak het betreffende script toevoegen wat hier voor nodig is. 

Extra headers toevoegen
Extra headers toevoegen

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm