Tips en tricks

Wanneer u aan het werk bent in Mojo Congresregistratie zijn er een aantal tips en tricks die u kunt gebruiken om nog sneller en effectiever te werk te gaan.

Twee soorten "opslaan"

Zoals u misschien wel heeft gezien staan er in Mojo Congresregistratie twee verschillende knoppen voor opslaan. Beide zijn handig te gebruiken in verschillende situaties. Als u op opslaan klikt waar 1 pijltje bij staat (pijl 1), dan slaat u de gegevens op die u op de huidige pagina heeft ingevuld maar wordt u teruggebracht naar de pagina waar u begonnen was. Als u op opslaan klikt waar 2 pijltjes bij staan (pijl 2), dan slaat u de gegevens van de huidige pagina op en blijft u ook op de huidige pagina. 

 

Voorbeeld van twee verschillende manieren van opslaan
Voorbeeld van twee verschillende manieren van opslaan

Handige tekens

In Fargeau kunt u een aantal handige tekens gebruiken wanneer u op zoek gaat naar een specifiek getal, naam, datum etc. Hieronder vindt u een aantal van deze tekens terug.

= : is gelijk aan. Wanneer u een = teken gebruikt en daarachter een getal of naam zet, gaat Mojo Congresregistratie op zoek naar datgene wat u in het vak heeft getypt. In het voorbeeld in afbeelding 2 en 3 willen wij alleen de gegevens van AIWW2015 terugvinden. Wij typen dus bij “verkorte naam” =AIWW2015. U kunt dit natuurlijk ook met de andere kollommen doen. 

Overzicht van evenementen
Overzicht van evenementen

Invoeren van filterterm
Invoeren van filterterm

!= : is ongelijk aan. Als u dit teken gebruikt laat Mojo Congresregistratie alles zien, behalve wat u heeft ingetypt. In het voorbeeld hieronder willen wij graag weten of er nog deelnemers zijn met openstaande bedragen. Wij willen dus niet weten of iemand een openstaand bedrag van 0 heeft. Wij voeren dus !=0 in. 

Overzicht van inschrijvingen
Overzicht van inschrijvingen

Invoeren van filterterm (2)
Invoeren van filterterm (2)

> Of < : groter of kleiner dan. Het kan zijn dat u alles voor of na een bepaalde datum of vanaf een bepaald bedrag wilt filteren. Dit kan met de > of < tekens. In het voorbeeld hieronder willen wij graag de gegevens van deelnemers inzien die na 01-04-2016 nog iets gewijzigd hebben. Wij voeren dus >01-04-2016 in. 

Overzicht van inschrijvingen (2)
Overzicht van inschrijvingen (2)

Invoeren van filterterm (3)
Invoeren van filterterm (3)

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm