Inschrijvingen Importeren

Het kan voorkomen dat u zelf al een lijst heeft met (potentiële) deelnemers, maar dat deze gegevens bijvoorbeeld in Excel staan. U kunt deze gegevens importeren naar Mojo Congresregistratie zodat u deze niet los hoeft in te voeren. Dit kan door naar Inschrijvingen > Inschrijvingen importeren te gaan. 

Inschrijvingen importeren pagina
Inschrijvingen importeren pagina

Bestand importeren

U kunt een bestand (.csv, .xls, .txt) uploaden door achter “uw importbestand” te klikken op bladeren.  U moet aangeven voor welk evenement en formulier u de gegevens wilt uploaden. Daarnaast moet u aangeven wat de status is van de inschrijving. Soms kunnen niet alle gegevens geïmporteerd worden en zal er dus nog apart iets ingevuld moeten worden. De deelnemers die zo geïmporteerd worden zullen de status  “voorinschrijving” of “bezig” krijgen. Wanneer alles wel geïmporteerd is, kunt u er ook voor kiezen om de status te veranderen naar bijvoorbeeld “definitief”.

Gegevens controleren

Wanneer u het juiste bestand heeft aangeklikt komt onderin de informatie te staan die geïmporteerd gaat worden (pijl 1).

Let op: de titels van de kolommen moeten overeen komen met de titels die in de formulieren worden gevraagd.

Bij de kolommen wordt aangegeven naar welke kolom in het formulier de gegevens zullen worden overgezet (pijl 2). Als het voor Mojo Congresregistratie niet duidelijk is naar welke kolom de gegevens geïmporteerd moeten worden, staat er boven de kolom “niet importeren” (pijl 3). Door op het dropdownmenu te klikken kunt u dit handmatig veranderen. 

Geïmporteerde resultaten
Geïmporteerde resultaten

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm