Talen, bronteksten en vertalingen

Mojo Congresregistratie beschikt op dit moment over 5 verschillende talen die ingesteld kunnen worden. De talen die ingesteld kunnen worden zijn: Duits, Engels, Spaans, Turks en Nederlands (formeel en informeel). Als u een andere taal wilt gebruiken dan heeft u de mogelijklheid om dit zelf in te stellen.

Let op: u moet er dan rekening mee houden dat u alle standaard woorden (die in de brontekst staan) zelf moet vertalen.

U kunt een taal toevoegen door in het menu via Configuratiescherm > Talen op “nieuw” te klikken. 

Talen
Talen

Overzicht van talen
Overzicht van talen

Wanneer u een taal gaat toevoegen zult u moeten aangeven op welke brontaal Mojo Congresregistratie moet terugvallen wanneer er een vertaling ergens voor ontbreekt (pijl 1). Daarnaast moet u een icoontje (vlag) uploaden voor de taal (pijl 2). 

Taal toevoegen
Taal toevoegen

Brontekst

Een brontekst is een woord of tekst die standaard gebruikt wordt in Mojo Congresregistratie. De codes verwijzen naar een vertaalbaar component in Mojo Congresregistratie. Het woord “aanmelden” is bijvoorbeeld een brontekst die vertaald kan worden. Dit betekent dat wanneer er ergens een aanmeldknop staat, dit automatisch vertaald wordt wanneer een deelnemer de taal verandert. U kunt de bronteksten inzien, wijzigen of nieuwe bronteksten toevoegen via Configuratiescherm > Bronteksten.

N.B. In de praktijk zult u zelf de bronteksten niet (kunnen) aanpassen. Dit komt omdat een brontekst gelinkt is aan een bepaalde actie in Mojo Congresregistratie. Dit zal door een programmeur ingericht moeten worden. Mist u een bepaalde brontekst die u wilt gebruiken, neem dan contact op met Fargeau. In overleg zal er dan gekeken worden wat er mogelijk is.

Bronteksten
Bronteksten

Als u een nieuwe brontekst wilt toevoegen klikt u op “nieuw”. U komt vervolgens op een nieuw scherm. 

Overzicht van de bronteksten
Overzicht van de bronteksten

Door op “nieuw” te klikken komt u in een ander scherm waarin u de nieuwe brontekst kunt toevoegen. U kunt daarnaast onderin de pagina de vertalingen gelijk instellen. 

Toevoegen bronteksten
Toevoegen bronteksten

Vertalingen

Als u bestaande bronteksten wilt vertalen in een nieuwe taal kan dit via Configuratiescherm > Vertalingen. U ziet hier een overzicht van alle vertalingen die in Mojo Congresregistratie te vinden zijn. Als u zelf een vertaling wilt toevoegen klikt u op “nieuw”. 

Overzicht van de vertalingen
Overzicht van de vertalingen

Wanneer u op nieuw heeft geklikt kunt u in het tekstvlak de vertaling intypen. Vervolgens zoekt u de bijbehorende brontekst erbij en tenslotte noteert u de taal waarin de vertaling is geschreven. 

Toevoegen vertalingen
Toevoegen vertalingen

 

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm