Facturen

Als u alle losse (verzamel)facturen wilt inzien kan dit via het menu Facturen > Facturen. U ziet dan alle facturen die zijn opgesteld voor uw evenement. U kunt eventueel de filter gebruiken om specifiek te zoeken op een bepaald factuur (pijl 1). Wanneer u een specifiek factuur wilt inzien kunt u daar op klikken (pijl 2). 

Overzicht van de facturen
Overzicht van de facturen

Factuur inzien

Wanneer u op een factuur heeft geklikt krijgt u alle informatie van de factuur te zien. O.a.: De naam van de deelnemer, het e-mailadres wat gebruikt wordt en het totaal bedrag van de factuur. De gegevens kunt u hier wijzigen mocht u dat willen. Als u op “mailen” klikt onderin de pagina, dan verstuurd u (nogmaals) de factuur naar de deelnemer toe. U kunt bovenin ook op voorbeeld klikken. Dan krijgt een voorbeeld te zien hoe de factuur er uit ziet. 

Gegevens van een losse factuur
Gegevens van een losse factuur

Voorbeeld van een factuur
Voorbeeld van een factuur

Factuurtemplates

Als u een bestaande factuurtemplate wilt inzien of een nieuwe template wilt aanmaken kunt u dit doen via Configuratiescherm > Factuurtemplate. Door op “nieuw” te klikken, kunt u een nieuw template aanmaken. 

Overzicht van factuurtemplates
Overzicht van factuurtemplates

Vervolgens kunt u in een nieuw scherm een logo toevoegen aan het template en kunt u de breedte van het logo instellen. Het logo zal bovenaan op de factuur komen te staan. 

 

Voorbeeld van factuurtemplate
Voorbeeld van factuurtemplate

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm