Locaties en landen

U kunt de gegevens van de locaties waar uw evenement plaatsvindt in Mojo Congresregistratie zetten. U kunt deze locaties bij het aanmaken van uw evenement  toevoegen. Om een nieuwe locatie toe te voegen of een bestaande te wijzigen gaat u naar Configuratiescherm > Locaties

locaties en landen
locaties en landen

U ziet hier een overzicht van alle locaties die op dit moment in Congrezzo staan. Als u een bestaande locatie wilt wijzigen klikt u op de betreffende locatie (pijl 1). Wanneer u een nieuwe locatie wilt toevoegen klik dan op “nieuw” (pijl 2). 

Overzicht van de locaties
Overzicht van de locaties

U kunt bij het tabblad Locatie alle gegevens van de locatie opgeven. U kunt het adres noteren en een link naar Google Maps in Congrezzo zetten. Onderin kunt u ook een beschrijving van de zaal noteren. 

Locatie aanmaken of wijzigen
Locatie aanmaken of wijzigen

Bij het tabblad zalen / ruimtes kunt u aangeven welke zalen er beschikbaar zijn. Dit kunt u koppelen aan ,bijvoorbeeld, een cursus. Wanneer een deelnemer een bepaalde keuze maakt krijgt hij of zij de locatie op het persoonlijke programma te zien. Onderin de pagina staat een overzicht van de zalen en de capaciteit (pijl 1). U heeft de mogelijkheid om de zaalopstellingen te veranderen. Dit kan door op “zaalopstellingen/indelingen beheren” te klikken (pijl 2). Als u een nieuwe zaal wilt toevoegen of verwijderen kan dit door te klikken op “zalen en/of ruimtes toevoegen en verwijderen”.

zalen en ruimten instellen
zalen en ruimten instellen

 

Landen

Via Configuratiescherm > Landen kunt u alle informatie van de landen in de wereld zien. Deze gegevens kunt u alleen inzien en verder niet wijzigen. 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm