Beoordelingen en programma-indeling

De beoordelingen die door de reviewers zijn gegeven kunnen teruggevonden worden door in het menu naar Abstracthandling > Beoordelingen te gaan. Door te klikken op een van de beoordeelde abstracts krijgt u te zien wat het oordeel is en wie de beoordeling heeft gegeven. 

Beoordeelde abstracts overzichtspagina
Beoordeelde abstracts overzichtspagina

beoordeling van een abstract - cijfer
beoordeling van een abstract - cijfer

Programma-indeling

Als de reviewers de abstracts beoordeeld hebben, kan de programma-indeling opgesteld worden. De indeling kunt u invoeren of wijzigen door bij Abstracthandling > Abstracts op de desbetreffende abstract te klikken. In een nieuw scherm ziet u de gegevens van de abstract. Onder het tabblad “Reviews & acceptatie” kunt u bekijken of de reviewers het abstract heeft geaccepteerd voor de presentatie (pijl 1). Daarnaast kunt u de lezingen linken met een aanmeldformulier voor andere deelnemers van uw evenement. U kunt dit aangeven door in het dropdownmenu de juiste stappen, opties en keuze (van een ander aanmeldformulier) te kiezen (pijl 2). Wanneer een deelnemer van het andere aanmeldformulier zich aanmeldt, krijgt hij de juiste abstracts bij het gekozen programmaonderdeel te zien (in dit geval de morning of afternoon session).

Let op: de abstracts kunnen alleen gelinkt worden als er een ander formulier is waar de juiste stappen en opties in staan. Deze kunt u uiteraard apart opstellen (zie formulier inrichten)

Instellen van het programma
Instellen van het programma

 

 

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm