Pre-aanmeldperiode

Tijdens de pre-aanmeldperiode houdt u zich vooral bezig met zaken zoals het aanpassen van uw website en het bijhouden van uw social media. Ook andere randzaken zoals het instellen van een deelnemerslijst, sprekerslijst of sponsorenlijst kunt u nu regelen. In dit hoofdstuk worden de zaken besproken die na het inrichten van het formulier, maar voor het live gaan van het formulier nog aangepast kunnen worden. 

 • Promotionele website
  U kunt een microsite aanmaken voor uw evenement waar deelnemers informatie kunnen terugvinden en waar zij zich kunnen aanmelden.
 • Pagina toevoegen
  Op de microsite kunt u meerdere pagina's zetten. Deze pagina's kunt u geheel naar eigen wens inrichten.
 • Deelnemerslijst
  U kunt een publieke deelnemerslijst, sprekerslijst of sponsorenlijst plaatsen op uw microsite. Hierdoor kan iedereen die toegang heeft tot uw microsite deze informatie inzien.
 • Annuleren van een keuze (Cursus, diner, overnachting)
  Wanneer een bepaald onderdeel van uw evenement komt te vervallen (cursus, spreker etc.). Dan heeft u de mogelijkheid uw deelnemers hiervan op de hoogte te brengen.
 • Mailingen
  Hier vindt u alle informatie terug over de mailingen die u kunt versturen of al verstuurd heeft.
 • Samenvoegvelden
  Samenvoegvelden kunt u gebruiken als u gepersonaliseerde teksten wilt aanmaken voor meerdere deelnemers, zonder dat u voor elke deelnemer een aparte tekst aan moet maken.
 • Social media
  Social media wordt tegenwoordig natuurlijk veel gebruikt. U kunt uw eigen social media koppelen aan Mojo Congresregistratie.

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm