E-tickets

U kunt de tickets/toegangsbewijzen mailen naar de deelnemers. Op de tickets kan een QR-code of barcode gezet worden. U kunt dit meesturen met bijvoorbeeld de bevestigingsmail, maar u kunt dit ook meesturen met de badge. Dit kunt u doen door een willekeurige of standaardmail te sturen naar deelnemers (zie Inschrijvingen mailen of Mailingen).

Een QR-code of barcode kunt u toevoegen aan de mail door gebruik te maken van ABC-icoontje die in elke tekstverwerker van Mojo Congresregistratie staat. Als u op het ABC-icoontje klikt opent zicht een nieuw venster met verschillende opties. Onder de optie “barcodes” vindt u de QR-codes en de barcodes terug. Door hier op te klikken zal de code automatisch in de mail terecht komen.

QR- of barcode opnemen in de mailing
QR- of barcode opnemen in de mailing

Voorbeeld van een mailing met een toegevoegde QR-code
Voorbeeld van een mailing met een toegevoegde QR-code

Opdrachtgever barcode

Het kan ook zijn dat een opdrachtgever graag een eigen barcode wil laten scannen. Hiervoor zult u een aantal extra stappen moeten doorlopen. Onder het menu Evenementen > Opdrachtgevers barcodes kunt u dit regelen.

Op deze pagina zult u eerst de gewenste inschrijvingen moeten exporteren. Dit kunt u doen door het juiste formulier en de inschrijf statussen aan te vinken en vervolgens op de knop “start export” te klikken. In het Excel bestand wat zich opent staat een lege kolom met “barcode opdrachtgever”. Deze zal door de opdrachtgever ingevuld moeten worden. 

Barcode van een opdrachtgever importeren
Barcode van een opdrachtgever importeren

Excel bestand waar barcode van de opdrachtgever ingevuld moet worden
Excel bestand waar barcode van de opdrachtgever ingevuld moet worden

Wanneer dit is gebeurd moet u het bestand (XLSX) weer importeren naar Mojo Congresregistratie. Dit kan door het bestand te zoeken met de knop “bladeren” en vervolgens op “start import”. 

Barcode van een opdrachtgever importeren (2)
Barcode van een opdrachtgever importeren (2)

Opdrachtgever barcode versturen

Wanneer u de barcode van de opdrachtgever in Mojo Congresregistratie heeft gezet kunt u deze ook gaan toesturen met de e-tickets of andere e-mails. Dit kunt u doen op dezelfde manier zoals beschreven staat bij de uitleg hierboven (QR-code en barcode)

Mojo Congresregistratie gebruiken

Evenement opzetten

Formulieren inrichten

Abstracthandling

Inschrijvingen

Financieel

Pre-aanmeldperiode

Post-aanmeldperiode

Op het evenement zelf

Post- evenement

Configuratiescherm